Macbook Pro – det ultimative arbejdsredskab

Macbook

Hvad end du er selvstændig, studerende eller noget helt tredje, er det vigtigt at have en god computer. Mere end nogensinde før er computeren et arbejdsredskab i privaten såvel som på arbejdet eller studiet, og det er vigtigt, at den er til at stole på. Desuden er det dumt at spilde sin kostbare tid på at vente på en computer, der er sløvere i optrækket end en teenager på en mandag morgen. Apples nyeste Macbook Pro er et af markedets bedste bud på en computer, der tilfredsstiller alle dine behov og samtidigt er så elegant, at den i sig selv pynter i ethvert hjem.

Revolutionerende touch-bar

Uanset om du tidligere har haft en Macbook eller ej, kender du helt sikkert de funktionstaster, der øverst på enhver computers tastatur gør det muligt at indstille lys, lyd og andre funktioner. På den nye Macbook Pro er disse funktionstaster erstattet af Apples Touch-bar. Dermed har Apple taget den touch-teknologi, de er kendt for at lykkes særdeles godt med på deres iPhones og iPads, og integreret den i den nyeste version af deres Macbook Pro. Touch-baren ændrer sig automatisk, alt efter hvilket program du bruger. Dermed bliver din måde at arbejde på mere effektiv og alsidig end nogensinde før. Derudover har touch-baren også fået integreret det Touch ID, du måske kender fra din iPhone, så du nu kan validere dine onlinekøb med dit fingeraftryk direkte på computeren.

Flottere end nogensinde før

Selvom Apples Macbook også i de tidligere versioner har været kendt for sit flotte design, er den seneste Macbook Pro flottere end nogensinde før. Med sin koksgrå farve og ultralette aluminiumskrop er Macbook Pro både strømlinet og elegant, og med sine blot 1,37 kg behøver man ikke frygte for rygproblemer, når computeren skal transporteres.

Den hurtigste knallert på havnen

Macbook Pro utvivlsomt et kunststykke af en computer, men dette gør sig ikke kun gældende for designet. Også indeni er den nye Macbook Pro en fabelagtig maskine, der kan hamle op med de store spillere på markedet. Med superskarp grafik, processorer med en ydeevne som var det en racerbil og op til ti timers batteritid er Macbook Pro også godt med på hardwaresiden. De mindste modeller af computeren har integreret grafik med 64 MB indbygget DRAM, der sikrer lynhurtig afvikling af grafikopgaver. Derudover kommer alle modeller, uanset størrelse, med SSD-harddisk, der er den nyeste form for flash-lagring af data, der sikrer lynhurtig adgang til dine filer på computeren. Dermed er du sikret mod spildtid, når du skriver opgave, arbejder eller surfer på nettet. Macbook Pro er i sandhed den hurtigste knallert på havnen!

En god investering

Står du og mangler en leveringsdygtig computer, der udover at kunne det, den skal kunne, også giver dig lidt ekstra fornøjelse for pengene? I så fald er Apples Macbook Pro et godt valg. Den mindste model, der har en 13” skærm og 128 GB lagringsplads, koster 11.499 DKK. Har du behov for mere plads, kan 13”-versionen også fås med 256 eller 512 GB lagringsplads – i så fald må du dog slippe helt op til 17.799 DKK for computeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *