Gør dit kontor funktionelt og moderne 

Kontor

Skal du indrette dit kontor, men synes du det er uoverskueligt, og kan du ikke finde ud af, hvad sådan et rum skal indeholde? Her får du fem råd, som skaber et overblik over de vigtigste ting til indretningen af et kontor. Ved at kombinere disse tips med dine egne kreative idéer og behov vil du nemt kunne indrette det perfekte kontor til lige netop dig.

Find det perfekte skrivebord  

Det måske vigtigste møbel på et kontor er et skrivebord. Hvor stort dette bord skal være, afhænger selvfølgelig af værelsets størrelse, men det er altid en god idé at få et så stort og funktionelt bord som muligt. Du vil typisk bruge rigtig meget tid ved dette bord – ofte foran din computer – så derfor er hæve/sænkeborde en smart løsning. Med et hæve/sænkebord kan du nemt indstille højden af dit bord, så det passer til lige netop dig. Denne funktion mindsker desuden arbejdsskader, da du som sagt har mulighed for at regulere højden af bordet, så du kan vælge mellem at stå og sidde efter behov. Du kan læse meget mere om udvalget af hæve/sænkeborde til en skarp pris ved at klikke på dette link.

Vælg den rigtige stol  

Har du et bord, skal du selvfølgelig også have en stol, og her er det meget væsentligt at vælge en stol, som passer til dine behov. Det anbefales selvfølgelig at du vælger en kontorstol, som passer til formålet, men det allervigtigste ved valget af en stol er dog, at den er komfortabel. Den bedste måde at finde ud af dette på er altså ved at tage ud til forskellige forhandlere og afprøve stolen selv. Det er afgørende, at du sidder godt!  

Opbevaring  

Et kontor skal fungere som en arbejdsplads, og en forudsætning for at dette lykkes er, at det er et ryddeligt og overskueligt rum. Derfor er det vigtigt, at der er masser af gode opbevaringsmuligheder til eksempelvis kvitteringer, breve, bøger og arbejdspapirer. Ligegyldigt hvad størrelsen på værelset er, er der altid plads til at hænge en hylde eller to op på væggen, og disse er ofte praktiske løsninger til opbevaring af for eksempel bøger. Derudover kan de også bringe hygge og personlighed ind på kontoret – du kan nemlig stille forskellige nipsting på dem og på den måde personliggøre dit kontor. Du kan også opbevare dine ting i fine krukker eller flotte bokse, som kan være med til at pynte i rummet. Derudover er det også super smart med en reol eller et skab, hvis låger nemt kan gemme alt roden væk.    

Gør kontoret personligt  

Kontoret kan ofte være et af de kedeligste rum i huset, men dette kan du nemt lave om på. Ved at hænge billeder eller plakater på væggene vil rummets udtryk hurtigt blive helt anderledes og mere spændende, end hvis væggene bare er hvide og uden nogen form for udsmykning. Du kan nemt få forstørret et billede, du selv har taget, indramme det og hænge det op på væggen. Det kunne eksempelvis være et billede fra din yndlingsferie.  

God belysning 

En vigtig forudsætning for at udnytte kontorets muligheder som kreativ arbejdsplads bedst muligt er, at der er godt en god belysning. Sommetider er det ikke nok med en lampe i loftet, og så er det smart at anskaffe sig en skrivebordslampe, hvis intense lys kan lyse skrivebordet op, så du kan fokusere på det, du laver.  Vælg eventuelt skrivebordslampen i en smart farve, så den kan være en del af udsmykningen på kontoret.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *