Apples nyeste fyrtårn: Den nye iPhone X forfører dig med fremtidens teknologi

Apple iphone

Går du rundt med en gammel mursten i lommen, eller er du bare typen, der får sommerfugle i maven, når det nyeste gear er på vej? Uanset hvad bør du ikke vente længere med at udskifte din nuværende mobiltelefon – smartphone eller ej. Den nye iPhone X sprænger alle rammer for, hvad du kan forvente af en telefon.

Nyt design

Den nye iPhone X har fået et ordentligt løft på flere parametre. Apple-folkene fra Silicon Valley har både opgraderet skærmen og givet telefonen et nyt omsvøb. Både for- og bagsiden er lavet af en ny type glas, som Apple hævder er det mest holdbare, der nogensinde er set på en iPhone. Glasset er omsluttet af et bånd i rustfrit stål, der, udover at være elegant, beskytter telefonens kanter mod slag. Designet er i øvrigt vand- og støvafvisende, så du behøver ikke være bange for, at regnvejr og lommeuld langsomt ødelægger din nye investering.

Større og bedre

Skærmen på den nye iPhone X er større end nogensinde før. Hele 5,8” Super Retina-skærm er iPhone X udstyret med, hvilket altså overgår selv 8 Plus-modellens 5,5”. Ud over at forøge skærmstørrelsen har Apple også udvidet selve skærmen, således at bundpanelet, hvor home-knappen sidder på tidligere iPhone-modeller, på iPhone X er blevet til en integreret del af skærmen. Den teknologi, der ligger i skærmen, er også helt opdateret. OLED-skærmen, der er designet specifikt til denne model, viser fantastiske farver og har et kontrastforhold på hele 1.000.000:1. Det bliver ikke meget bedre.

Mere end bare selfies

Apples nyeste medlem af iPhone-familien er ikke blot blevet flottere og mere elegant. Indmaden er på adskillige parametre blevet opgraderet markant. Dette er således også tilfældet for telefonens kamerafunktion. Frontkameraet, der i den nyeste version er døbt TrueDepth, er sammensat af kameraer og sensorer, der er blandt den mest sofistikerede teknologi, Apple har udviklet til dato. Frontkameraet på iPhone X kan således også mere end blot tage selfies. På iPhone X, hvor panelet med home-knappen som nævnt er inddraget til fordel for den udvidede, pragtfulde skærm, er frontkameraet nemlig din adgangsvej ind i selve telefonen. Fra du tager telefonen ud af kassen, lærer iPhone X nemlig at genkende dit ansigt, og du behøver således ikke foretage dig noget, når du vil låse telefonen op – den regner den selv ud. Og nå ja, så er frontkameraet i øvrigt mindre end nogensinde før.

Allerede på markedet

Er du allerede overbevist om, at iPhone X skal være din næste smartphone? I så fald behøver du ikke vente længe. iPhone X er allerede ude på det danske marked, men vil du være blandt de første, der får den nyeste teknologi i hænderne, kræver det et godt greb i lommen. Er du ude efter den mindste udgave med 64 GB, som også er den billigste, må du have 8.899 DKK op af lommen. Er du derimod mere til den store model, der har 256 GB lagringsplads, koster det dig 10.249 DKK. Den nye iPhone X er altså en dyr investering – til gengæld får du en smartphone, der er flottere, skarpere og hurtigere end nogensinde før.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *